pillopak047
pillopak070

Welkom in de wereld van PilloPak

De kans is groot dat je wel eens een verpakking van PilloPak in je handen hebt gehad. Je komt ons namelijk, zonder dat je het weet, overal tegen. Wij maken bijvoorbeeld verpakkingen voor groenten, fruit, koekjes en maaltijden en salades, maar ook voor parfums en cosmetica en industriële verpakkingen.

Even voorstellen

Wij zijn PilloPak: producent van lichtgewicht golfpapier voor duurzame en innovatieve verpakkingen. Sinds 1954 ontwikkelen wij verpakkingen voor klanten in de meest uiteenlopende branches. Wij zijn gevestigd in Eerbeek, hart van de papierindustrie in Nederland. PilloPak is onderdeel van de Palm Groep, met het hoofdkantoor in Duitsland. Palm heeft 29 productielocaties door heel Europa met meer dan 4.200 werknemers. Hoewel we onderdeel zijn van een groter geheel, kenmerkt PilloPak zich door een informele sfeer. Bij ons kent iedereen elkaar en wordt de directeur bij zijn voornaam aangesproken.

Draag bij aan duurzame groei

Hoe kunnen we de impact op het milieu verkleinen? Daar zijn we continu mee bezig. Natuurlijk willen we groeien, maar óók onze footprint verkleinen. Onze producten zijn 100% recyclebaar, op maat gemaakt en met een sterke focus op materiaalreductie. We denken mee met onze opdrachtgevers over de manier van verpakken en adviseren over papiersoorten en kwaliteiten. Bij ons werk je aan creatieve oplossingen die de wereld een beetje beter maken en draag je bij aan de milieuvriendelijke transitie van kunststof naar karton. Een actueel thema dat veel kansen biedt.

pillopak064

Een moderne werkplek

De verpakkingswereld is continu in beweging en wij innoveren mee. We investeren veel in nieuwe machines en techniek die het werk leuker en makkelijker maken. Bij ons werk je in een schone fabriek met de nieuwste machines.

Ruimte voor persoonlijke groei

Heb je de ambitie om verder te groeien en door te leren? Dan zit je bij ons goed! Je hebt bij ons de kans om opleidingen of cursussen te volgen. Jouw persoonlijke ambitie staat daarbij centraal. Samen kijken we wat er nodig is om jouw doelen waar te maken.

Ruimte om te leren

Ruimte bieden aan talent vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden we stageplaatsen voor vmbo-leerlingen en mbo-studenten. Volg je een hbo-opleiding en wil je bij ons je stage of afstudeeropdracht doen? Ook dan ben je van harte welkom. Je kunt ook als trainee bij ons aan de slag. Aan de hand van een persoonlijk opleidingsplan krijg je de ruimte om uit te groeien tot specialist op jouw terrein.

shutterstock_1150550570

Enthousiast geworden?

Hebben we onze boodschap leuk verpakt en heb je interesse in een baan bij PilloPak? Bekijk onze actuele vacatures. Is er nu geen vacature die aansluit op jouw kwaliteiten en ambities? Aarzel niet en stuur een open sollicitatie. We vernemen graag welke bijdrage jij kunt leveren aan ons bedrijf.

Zien we jou binnenkort bij Pillopak?
Solliciteer direct!

© PilloPak